Červený náramek Kabbalah a jeho význam

Červený náramek Kabbalah

Tento jednoduchý a na první pohled možná nenápadný provázkový náramek v sobě nese velké poselství. Jedná se o celosvětově rozšířený ochranný červený náramek. Kabbalah neboli také kabala, vychází z židovské tradice a jeho význam můžeme přeložit do slov jako “přijímat, dostávat”. Svět, ve kterém žijeme, je zkoumán ze všech možných úhlů a díky tomuto učení nacházíme odpovědi na základní otázky života.

 

HLUBOKÝ A SILNÝ VÝZNAM ČERVENÉ ŠŇŮRKY

Barva je u těchto typů náramků nejdůležitějším prvkem. Nejčastěji se jedná o ochranné šňůrky červené barvy. Ta totiž ochraňuje před uhranutím a před zlými silami, předchází nemocem, chrání vaší energii, přitahuje úspěch a štěstí.

Červená barva náramků symbolizuje energii Slunce a života. Kromě ochrany před negativní energií nepříznivců dokáže náramek svého majitele zbavit černých myšlenek, závisti a tendencí k nedobrému jednání a negativním myšlenkám.

Náramky Kabbalah jsou často doplněny různými přívěsky, minerálními kameny, atd a ty pak umocňují jeho sílu.

Kabala ochranný náramek_1

 

JAK NOSIT KABBALAH ČERVENÝ NÁRAMEK

Nošení Kabbalah červených náramků má svá pravidla. Podle spirituálního učení a tradice Kabbalah je přes levou stranu těla přijímána energie z okolního světa. Hlavně tedy levá ruka a rameno je příjemcem energie. Proto je důležité, abyste náramek nosili vždy na levé ruce. Jedině tak zabráníte vstupu negativní energie do vašeho těla. Tedy uvázáním náramků na levém zápěstí se zachytí všechny negativní energie vstupující do těla.

Kabbalah náramek se z ruky nesundává, dokud sám neodpadne. Když se rozváže, je to znamení, že je přehlcený negativní energii. V tu chvíli jsou vyčerpány jeho magické účinky a ochranný náramek tak splnil svůj účel. Komu a jak dlouho náramek vydrží je tedy zcela individuální.

ČERVENÝ NÁRAMEK JAKO DÁREK

Dalším z pravidel je, že tento ochranný červený náramek byste měli dostat jako dárek a to nejlépe od osoby, která Vás má od srdce ráda. Jakmile tato pravidla dodržíte, bude náramek fungovat přesně tak, jak má, ochrání vás a vaši energii, přitáhne úspěch a štěstí.

Ať už se chystáte tímto náramkem obdarovat blízkou kamarádku (pokud je navíc těhotná, ochrání náramek ji i miminko), přítele nebo rodiče, nešlápnete vedle. Věnujete jim totiž opravdu něco speciálního.

Náramek Kabala

OMRKNĚTE NAŠI NABÍDKU KABBALAH NÁRAMKŮ

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz